Podiumdelen huren

U kunt bij ons podiumdelen huren. Ook wel Praks genoemd.
Onze podiumdelen zijn 2 × 1 m en de podiumdelen kunnen op verschillende hoogtes gebruikt worden.
De podiumdelen zijn ook makkelijk aan elkaar te koppelen. Je kunt de podiumdelen ook voorzien van een mooie nette afrok die ook te krijgen zijn in verschillende hoogtes.
Je kunt ze zelf afhalen en zelf bouwen, maar ook compleet verzorgd zijn deze podiumdelen te huren.

Podium

Podium Toebehoren

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. 8% verzekeringskosten.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


 

Wij verhuren podiumdelen voor evenementen en feesten in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar en de rest van de randstad en het groene hart. Het huren van podiumdelen kan door het zelf op te bouwen of wij kunnen de podiumdelen ook voor u opbouwen.

TIP: geluid verhuur en licht verhuur voor op het podium? Wij nemen het gelijk voor u mee.

Podiumdelen, podiumelementen of praks (prax) worden meestal gebruikt als verhoging tijdens een feest of evenement.

Onze podiumdelen kunt u makkelijk bij ons huren en eenvoudig aan elkaar koppelen voor het maken en samenstellen van uw eigen podium op maat! U huurt ze voor 1 dag of meerdere dagen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het gehuurde podium voor u op- en afbouwen.

Informeert u naar de mogelijkheden om uw eigen podium en podiumdelen of podiumelementen te huren in Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop of de rest van de Randstad in Zuid Holland.


 

Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Ter-Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.